Bankkart ile anlaşmalı Elektrikli Şarj İstasyonları’nda yapacağınız alışverişlerde, 1-30 Eylül tarihleri arasında tek seferde gerçekleştirdiğiniz ödemelerde %20 indirim ve toplamda 750 TL Jest Lira kazanma fırsatı sizi bekliyor. Kampanyaya Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden katılabilirsiniz.
BankKart ile Elektrikli Şarj İstasyonlarında Özel Kampanya
Bireysel BankKart kredi kartı sahipleri için Eylül ayında harika bir fırsat! 1 - 30 Eylül tarihleri arasında anlaşmalı elektrikli şarj istasyonlarından yapacağınız tek seferlik ödemelerde %20 indirim ve toplamda 750 TL Jest Lira kazanma imkanı sizi bekliyor. Bu özel kampanya ile hem şarj ihtiyacınızı karşılayacak hem de tasarruf etme fırsatı yakalayacaksınız.
Kampanyanının Avantajları
- %20 İndirim: Anlaşmalı tüm elektrikli şarj istasyonlarında tek seferlik ödemelerde %20 indirimden faydalanın.
- 750 TL Jest Lira Kazanma İmkanı Her müşterinin kazanabileceği maksimum jest lira miktarı 750TL'dir. Bu da harcamalarınızda önemli bir avantaj sağlayacaktır.
Kampanyaya Katılım
Bu özel kampanyadan yararlanmak için aşağıdaki adımları izleyin:
- Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr adresinden kampanya sayfasını ziyaret edin ve katılın.
- Ödeme yapmadan önce mutlaka kampanyaya katılımınızı gerçekleştirin.
Kampanyanının Koşulları
- Kart Kapsamı: Kampanyaya Bankkart Jest, Bankkart Prestij ve Bankkart Genç kredi kartları ile yapılacak işlemler dahildir. Bankkart Başak, Bankkart Ticari, Bankkart Business ve Bankkart Jest Ücretsiz kartlar kampanyanın dışında tutulmuştur.
- Tek Seferlik Ödeme: İndirimden yararlanabilmek için ödemelerinizi tek seferde yapmanız gerekmektedir.
Bu kampanya, elektrikli araç kullanıcıları ve BankKart sahipleri için kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Hem şarj ihtiyacınızı karşılayacak hem de tasarruf etme imkanı sunacaktır.
Kimler Faydalanabilir?
Bu kampanya, bireysel BankKart kredi kartı sahipleri ve elektrikli araç kullanıcıları için tasarlanmıştır. Özellikle düzenli olarak şarj ihtiyacı olan ve tasarruf etmek isteyen kişiler bu kampanyadan büyük ölçüde fayda sağlayacaktır.
Bireysel Bankkart kredi kartınız ile Bankkart anlaşmalı Elektrikli Şarj İstasyonları üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan 1-30 Eylül 2026 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her ödemenizde %20, toplam 750 TL Jest Lira kazanabilirsiniz. Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılabilirsiniz.Anlaşmalı şarj istasyonları için tıklayınız.Kampanyadan yararlanabilmek için ödeme yapmadan önce kampanyaya katılmanız gerekmektedir.Bireysel Bankkart'ınızın kredi kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.Jest Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 750 TL Jest Lira kazanabilecektir.Bankkart'ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Jest Liralarınız ile ödeyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.Kazanılan Jest Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.Kazanılan Jest Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Jest Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir. Bankkart Prestij/Bankkart Prestij Plus kredi kartları ve Katlanan Jest Lira özelliğine ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.Kampanyaya Bankkart Jest, Bankkart Prestij ve Bankkart Genç kredi kartları ile yapılacak işlemler dahildir. Bankkart Başak, Bankkart Ticari, Bankkart Business ve Bankkart Jest Ücretsiz kartlar ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Jest Lira kullanım işlemleri dahil değildir.Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda kazanılan Jest Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Jest Kumbarasında yeterli Jest Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.