Bankkart ile emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler, Eylül ayında market alışverişlerinde tek seferde yapacakları her 1.500 TL ve üzeri harcamada 150 TL Jest Lira kazanma fırsatı yakalıyor! Toplamda 1.500 TL’ye kadar Jest Lira birikendirebilirsiniz.
Bankkart ile Emeklilerimize Özel Market Alışveriş Kampanyası!
Ziraat Bankası olarak emekli maaşını bankamızdan alan değerli müşterilerimizin market alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek amacıyla özel bir kampanya başlattık. 1-30 Eylül 2026 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyayla, Bankkart kredi kartı özelliği ile Market sektöründe yer alan anlaşmalı üye işyerlerimizde yapacağınız harcamalarda toplamda 1.500 TL’ye kadar Jest Lira kazanma fırsatı sizi bekliyor.
Kampanyanın Detayları
Emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan ve Bankkart kullanan müşterilerimiz, 1 Eylül - 30 Eylül 2026 tarihleri arasında tek seferde yapacakları her 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinde 150 TL Jest Lira kazanacaktır.
Kampanyaya Katılım
Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz:
- M1500 yazıp 4757’ye SMS gönderin
- Bankkart Mobil uygulamasını indirin ve üzerinden katılın
- bankkart.com.tr adresini ziyaret edin ve online başvuru yapın
E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir, bu nedenle sadece fiziksel mağazalardaki alışverişlerinizden Jest Lira kazanabilirsiniz.
Jest Liraların Kullanımı
Kazanılan Jest Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir. Bu liraları, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde veya diğer alışverişlerinizde dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Önemli Notlar
- Kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabilir
- Ek kartlarla yapılan harcamalar da asıl kartın toplam harcamalarına dahil edilecektir.
Ziraat Bankası, kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.
Kimler İçin Uygun?
Bu özel kampanya, emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan ve Bankkart kullanan tüm müşterilerimiz için geçerlidir. Market alışverişlerinizi daha ekonomik hale getirmek isteyen herkes bu fırsatı kaçırmamalıdır!
Emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterilerimiz, 1-30 Eylül 2026 tarihleri arasında Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Market sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları her 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinde 150 TL, toplam 1.500 TL Jest Lira kazanabilecektir.Kampanyadan emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterilerimiz yararlanabilecektir.Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya M1500 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılabilirsiniz.E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir.Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.Jest Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecektir.Bir müşteri kampanya döneminde en fazla 1.500 TL Jest Lira kazanabilecektir.Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecektir.Kampanya yalnızca emekli maaşını Bankamızdan alan Bankkart müşterilerimiz için geçerlidir.Bankkart'ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Jest Liralarınız ile ödeyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.Kazanılan Jest Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.Kazanılan Jest Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Jest Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir. Bankkart Prestij/Bankkart Prestij Plus kredi kartları ve Katlanan Jest Lira özelliğine ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayınız.Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Jest Lira kullanım işlemleri dahil değildir.Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerimizin yüklenen Jest Liraları geri alınacaktır.Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda kazanılan Jest Liralar geri alınacaktır. Jest Lira geri alımlarında müşterinin Jest Kumbarasında yeterli Jest Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.